zaterdag 5 september 2015

Valse Start Mariënberg in Rijssen

Mien cluppie gaat kopje onder bij seizoensouverture.....

'Gelukkig hebben wij de foto's nog.....en hadden ze Grolsch in de kantine- en bestuurskamer....Duzz'Valse start Mariënberg in Rijssen.
(Roodzwart kopje onder bij RKSV)

Tja, daar zit je dan met je volle verstand aan de keukentafel.
Zaterdagavond 18.47 uur, net twee Radler’s achter de kiezen nul punt nul.
Aan de bar al lichtelijk de wedstrijd besproken van ons vlaggenschip uit in Rijssen tegen
R.K.S.V. die verdiend, eerlijk is eerlijk, wonnen met 3-1.
Kleine en grote Breur en Reus kijk in de Vegte waren het snel met elkaar eens. Dat is trouwens geen verrassing, dat zijn we namelijk vaker.
Zoals in de Radlers nul punt nul geen alcohol zit zo zat er in de ploeg van trainer Hans Pullen afgelopen zaterdag weinig tot geen schwung.
De slechtste wedstrijd van het seizoen kun je misschien maar beter meteen meepakken, ofnie dan?
We proefden het zuur van een nederlaag in plaats van het zoet van een overwinning waar wij van te voren voor hadden getekend.
1 zwaluw maakt nog geen zomer en 1 nederlaag nog geen mislukt seizoen.
Kortom, wij hebben nog 25 wedstrijden om het goed te maken maar laten wij alsjeblieft deze uitvoering maar snel vergeten.
De eretreffer maakte wij diep in blessuretijd, een leuke pleister op de wondde maar verder dan voer voor de stastistiekeraars onder ons is het niet, hier krijg je geen honger van.
Althans ikke nie!
Neuh, de seizoensouverture hadden wij ons allemaal anders voorgesteld, inclusief het vlaggenschip.
Geen moment mochten wij aanspraak maken op de winst in Rijssen op sportpark de Koele.
In de eerste helft kwamen wij nog goed weg toen de spits vergat in het doel te schieten want zijn uithaal na een fout in de achterhoede spatte uitéén op de paal.
Echter vlak voor tijd was het verzet toch gebroken. Een snelle tegenaanval van de thuisploeg gaf Anton Acis met rugnummer 99 (zijn 3 cijfers soms te duur….?!?) de kans om de score te openen
en hij faalde nu niet, 1-0.
Na rust had Mariënberg even het betere van het spel. Pullen bracht Kevin Bolks in voor Stefan Lok en de balans kwam terug op het middenveld maar de 2-0 van de gastheer was het kantelpunt in de wedstrijd werd mij verteld in de bestuurskamer van RKSV.
Mooi woord trouwens, Kantelpunt……Waarvan Akte!
Maar mooier dan het woord kantelpunt werd het helaas niet. Neuh, Mariënberg gaf niet thuis, vocht meer tegen haarzelf dan tegen RKSV. Die hoefden niet eens te stunten, die wonnen gewoon dik verdiend van een tegenvallend Mariënberg.
Anton Acis was de grote man bij RKSV, hij maakte geen onvervalste hattrick maar de vreugde was er niet minder om bij de oranjehemden en de man in kwestie…
(volgende week toch maar rugnummer 102 op het shirt)
Zoals gezegd maakte Bolks er nog 3-1 van….
Maar deze pot heel snel vergeten…..Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan.
Een valse start dat wel, maar we zijn nog lang niet gefinishd, Daphne heeft al goud, wij zien medio volgend jaar wel waar we zijn ge-eindigd.….DES mag volgende week de borst natmaken. Want
Hans Pullen en zijn selectie aast op sportieve revanche….en hij zal vast en zeker anders gaan beginnen dan afgelopen zaterdag.
Door Eendracht samen Sterk mannen, wat ik jullie brom!
(AD)
Opstelling: Jelle Brinks, Patrick Drenthen, Ruud Buitenhuis, Michael Zweers, Edwin Hofsink, Stefan Lok (46. Kevin Bolks), Arjan Breukelman, Niek Noeverman (68. BartJan Staman), Bertin Veurink, Roy Doek (64. Ruud Woelderink) en André Plaggenmarsch
Man v/d Wedstrijd : Scheidsrechter Everlo (puike pot gefloten met knieband maar zonder kaarten)Geen opmerkingen:

Een reactie posten