zondag 7 februari 2016

Geen 18 Goals wel een gelijkspel op 't Hoge HoltMariënberg houdt doelpuntenmachine op 1-1
(Nuttige oefenwedstrijd tegen SVGramsbergen)

Vorige week was het nog prijsschieten op sportpark ’t Hoge Holt.
Maar liefst achttien maal troffen de heren van Sportvereniging Gramsbergen doel tegen
HFC Storica uit Zwolle.
Onwerkelijke cijfers wat zowel de lokale alsmede de landelijke media haalde.
Vooral spits Roy Seinen stond met zijn twaalf goals in de bekende spotlights.
Volgens de overleveringen was het al snel geen wedstrijd meer. Maar achttien doelpunten is altijd lekker natuurlijk voor het doelsaldo en de titel topscorer van de gemeente Hardenberg kan Seinen bijna niet meer ontgaan. Waarvan Akte!
De ploeg van trainer Hans Pullen reisde af naar Gramsbergen voor het oefenpotje in de wetenschap dat het vier basisspelers miste. Om diverse redenen waren Rolf Hofsink, Arjan Breukelman, Bertin Veurink en André Plaggenmarsch niet aanwezig op het veld van de groenwitten.
Een mooie gelegenheid om andere spelers aan het werk te zetten binnen de kalklijnen tegen het elftal van de sympathieke oefenmeester Jan Peter Jonkman.
Uw razende reporter kon ook maar een kwartiertje toekijken maar zag wel beide doelpunten en hoorde ’s avonds het verdere verloop van het oefenduel.
Die vooral nuttig was en soelaas bood naar het komende competitieduel die wij zaterdag spelen tegen onze vrienden van Kloosterhaar op de Polderhoek.
Volgens een Gramsberger supporter was het zeker een meter buitenspel maar Roy Doek mocht na ruim 1 minuut door van scheids- en grensrechter en liet de keeper van Gramsbergen kansloos.
Gramsbergen wist meteen dat het geen tweede keer 18-0 zou worden, maar ja die gasten uit Mariënberg zijn dan ook uit een ander hout gesneden.
Binnen het kwartier maakte de thuisploeg gelijk. Uit een scrimmage voor de kooi van Jelle Brinks werd de gelijkmaker hard tegen de touwen geschoten.
De 15-jarige A-junior Jari van der Veen maakte ver in de tweede helft zijn debuut in het eerste elftal. Hij speelde een verdienstelijk pot, daar gaan wij nog veel plezier aan beleven….Wat ik jullie brom
Wij wensen SV Gramsbergen veel succes in 3C met veel doelpunten en een hoge klassering.
Er is van alles mogelijk daar op het altied gezellige Hoge Holt.
Mariënberg ontmoet zaterdag in Kloosterhaar een tegenstander van formaat. Kloosterhaar wil de eerdere nederlaag wegpoetsen, de roodzwarten willen haar ongeslagen reeks van 11 wedstrijden uitbreiden….Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvervalste streekderby.
(AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten