zondag 1 mei 2016

Toetje blijft in zicht, gek genoeg!Mariënberg begint moeilijk te doen!
(Slecht voetbal, terecht verlies)

Het lijkt er soms wel op of Mariënberg geen zin heeft aan het toetje!
Voor enkele maanden lag de 2e periodetitel in Nijverdal voor het grijpen, op het moment U gaf de selectie van trainer Hans Pullen helaas niet thuis.
Nu is de voorlopige 3e stek tevens spekkoper en geeft recht op een ticket voor de nacompetitie.
Directe concurrent DES verloor afgelopen zaterdag verrassend van Lemele net zoals ze dat deden op 9 april toen koploper Quick’20 te sterk was voor de ploeg van trainer Harry Warmelink.
Echter profiteerden wij er twee keer niet van. Om moedeloos van te worden.
Slechte beurten tegen Blauw Wit en zaterdag tegen R.K.S.V. leverde nul punten op.
In plaats van reeds in de veilige haven aan te meren, om ons doel van dit seizoen te bewerkstelligen, ligt het gevaar nog steeds op de loer dat het merkwaardige seizoen uitgaat als een nachtkaars.
Natuurlijk, de 11 mannen die binnen de lijnen verschijnen stappen het veld op om het gras spreekwoordelijk op te eten en vol te gaan voor de winst.
Echter was het tegen RKSV uut Rijssen van veel  lakens hetzelfde pak. De wil was er zeker maar de uitvoering was ver, ver onder de maat. Veel spelers bereikten in 90 minuten niet hun gewenste niveau. Waar het aan ligt? Goeie vraag…..Ook tactisch stond het niet allemaal sterk. Stonden spelers op posities, vanwege blessures en schorsingen, waar ze zich niet thuis voelden.
Het was misschien wel kenmerkend voor het duel dat A-junior Erjan Lamberink, die in de rust Stefan Lok afloste, het hoogste waarderingscijfer kreeg.
Zonder geluk vaart niemand wel. Want de terechte 1-2 nederlaag heeft nog steeds geen gevolgen voor de 3e plek. Met 2 wedstrijden te gaan is het verschil tussen DES en Mariënberg 3 punten.
Maar wij zijn bang dat een nieuwe misstap wel consequenties heeft voor het plekje in de nacompetitie.
Natuurlijk hebben wij niets te zoeken in de 2e klasse, maar 26 wedstrijden voetballen en dan niks overhouden aan een seizoen lang ploeteren waarin wij onder andere 13 duels op rij ongeslagen wisten te blijven zou onze eer te na zijn.
Ach, wij kunnen het allemaal zo makkelijk roepen vanaf de zijlijn en ik noteer het maar…..
Eens worden selectiespelers het niet vaak met het kritische publiek…Lontjes worden korter, irritaties treden op en veel supporters waren afgelopen zaterdag te vinden bij het kunstgrasveld waar onze Dames wel gewoon haar tegenstander oprolde en het kampioensfeestje vierde.
Komende zaterdag zijn we gastheer voor Drienerlo en een week later sluiten wij het seizoen af op sportpark ’t Zandeinde tegen Lemele.
Ben benieuwd op 14 mei of we met lege handen staan of dat wij toch mogen aanschuiven bij het toetje.
(AD)
Opstelling: Chris Regeling, Patrick Drenthen, Michael Zweers, Ruud Woelderink, Edwin Hofsink, Niek Noeverman (65. Ruud Buitenhuis), Stefan Lok (46. Erjan Lamberink), Roy Lotterman, Daan Brinks (65. Jos Meinderink), Roy Doek, Rolf Hofsink
Ploeg van de wedstrijd : Dames 1, nogmaals gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Kater gevonden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten