woensdag 28 oktober 2015

Sponsors naar Schalke'04, Wir Auf Schalke gegen DZSV!

Voorbeschouwing Mariënberg – DZSV 
(Zaterdag 31 oktober, sportpark Het Westerpark in Mariënberg)

‘Cruisin' down the center of a two-way street, wonderin' who is really in the driver’s seat. Mindin' my business, along comes big brother. Says: Son, you'd better get on one side or the other. I'm out on the border. I'm walking the line. Don't you tell me 'bout your law and order, 
I'm tryin' to change this water to wine and pick the second periode-titel in Mainbarg.’
Uut ‘On the Border’ van The Eagles 

Komende zaterdag zijn onze vrienden uit Dinxperlo op bezoek in het altied mooie Mainbarg.
De trotse koploper reist naar het Westerpark af in de wetenschap dat bij winst de eerste
periode-titel een feit is.
Zoals jullie wellicht allemaal weten is Dinxperlo een plaats in de gemeente Aalten wat weer ligt in de Achterhoek, ooit het land van Normaal. De grens met Duitsland loopt dwars door het dorp heen.
Dat is toch niet Normaal. Vorig jaar degradeerden ze nog uit de 2e klasse, nu zijn ze voornamelijk aan het deurdonderen….Wat ik oe brom. Ze worden door vele voetbalkenners- en trainers in deze klasse gezien als titelkandidaat nummero uno. Voorlopig liggen ze op koers met de eerste plek op de ranglijst. Zeven wedstrijden gespeeld, 5 gewonnen, 1x gelijk tegen Achilles en van Kloosterhaar werd er verloren. Natuurlijk kennen wij DZSV als onze broekzak, nog niet zo lang geleden, om precies te zijn op 14 en 16 mei van dit jaar kruisten wij de sportieve degens. In het kader van de nacompetitie kwamen wij van een koude kermis thuis. Met twee Sonntags-doelpunten en twee fouten bij ons won DZSV de eerste ontmoeting met 4-0. Het leek een onmogelijke opgave om de volgende ronde van de nacompetitie te halen.
Zeg maar wat het was, maar twee dagen later op zaterdag 16 mei rechtte alles wat roodzwart was haar rug en stonden wij binnen no-time met 2-0 voor. De dadendrang stopte helaas maar met meer geluk dan wijsheid doorstond DZSV destijds de storm van de Westerparkbewoners.
Een ronde verder strandde het schip alsnog voor de sympathieke Dinxperloërs. Oranje Nassau versperde hen de weg naar nog een jaar 2e klasse en acteert DZSV nu een stapje lager.
Wij koesteren goede herinneringen aan DZSV, een leuke club waar wij uit zeer hartelijk werden ontvangen. Thuis deden wij precies hetzelfde en zo smeden wij een band voor een voetballeven lang.
Zoals eerder gememoreerd, bij winst kan bij DZSV de vlag in top en is de 1e periode een vaststaand feit.
Echter dan zal niet zo snel gebeuren. Ondertussen hebben wij in Mariënberg en omgeving de wind in de zeilen gekregen. Uit de laatste vier wedstrijden werden namelijk vier overwinningen geboekt.
Bovendien wist het 1e elftal vorige week het All Star Team een nederlaag te bezorgen (2-0) en boekten ze dinsdagavond een keurige 5-0 oefenzege op het Ommense OVC’21.
Kortom, DZSV is gewaarschuwd. Wij zijn er klaar voor, bij ons geen liefs uit Londen, laat staan Mariënberg. Als de ploeg uut Dinxperlo de eerste periodetitel in de wacht wil slepen zal het elftal onder leiding van Bas van Londen niet alleen flink moeten blöffen (ik weet dat het bluffen is…) maar zal het ook vol aan de bak moeten. Wij willen graag jullie angstgegner worden…..Waarvan Akte!
Want Hans Pullen heeft de boel op de rit, de poppetjes staan op de juiste plek en de winnaarsmentaliteit is weer terug gevonden langs het Almelo-Haandrik Kanaal.
Volgens de laatste berichten kennen wij qua lappenmand en blessures geen noemenswaardige zaken om te melden. Misschien een spiertje, misschien een vingertje wat niet helemaal functioneert…..
Wijzen met de vingers kan altijd na afloop maar doe het vooral vooraf en in het veld tijdens de wedstrijd naar elkaar…Steek een duim op, schouderklop elkaar eens en wijs elkaar de weg langs koploper DZSV.
Ik heb er alle vertrouwen in dat wij DZSV oprollen met 3-1. Dat is geen spierballentaal maar gewoon de wens van de vader van een gedachte. Het duel staat onder leiding van de heer Rikhof uit Almelo.
Die kan zo mee met DZSV in de bus naar het Westerpark. Succes mannen, veule wille en laat ons juichen.
 (AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten