Wedstrijdverslag Mariënberg - Lemele (1-1)

Mariënberg verliest met gelijkspel!
(Lemele houdt Roodzwart op 1-1)

Je kunt iedereen de schuld geven maar Mariënberg verloor afgelopen zaterdag twee punten en kon niet tevreden zijn met de puntendeling.
Lemele won een punt en was de morele winnaar na het 1-1 gelijke spel op het Westerpark.
Maar de roodzwarten kunnen alleen kwaad op zichzelf zijn. Het verzuimde in zowel de eerste als tweede helft om Lemele op de slachtbank te leggen.
Na afloop was iedereen een beetje geïrriteerd en dat mag ook, emotie is geen mens vreemd.
De kater is een dag later nog voelbaar, misschien is het wel goed dat ik zondagmorgen achter de tikgeit zit in plaats van gisteravond. Het glas halfleeg/halfvol principe….
Lemele was niet naar Mariënberg afgereisd om de schoonheidsprijs af te dwingen. Dat geeft ook niet. Echter is het een feit dat wij beter spelen tegen voetballende ploegen dan dat wij zelf het spel moeten maken….Maar iedereen was ervan overtuigd dat de klus tegen Lemele geklaard kon worden en dat de drie punten op het Westerpark zouden blijven.
Echter als je wilt winnen moet je doelpunten maken, altijd één meer dan de tegenstander
Wij scoorden welgeteld twee keer, 1x in het goede doel en 1x in het verkeerde.
Roy Doek zette Mariënberg in het eerste bedrijf op voorsprong, Patrick Drenthen verschalkte diep in de tweede helft onbewust en ongewild zijn eigen keeper.
Alleen in de eerste helft kon Lemele twee wapenfeit overleggen, een kopbal op de paal en een verdekt schot op de lat. Echter waren de kansen voor de thuisploeg niet op één hand te tellen.
Ik overdrijf niet als er minimaal 8 mogelijkheden door de supporters werden genoteerd.
Naast doelgerichtheid ontbrak zo af en toe ook een beetje het geluk.
Laten wij het zo maar zeggen, enkele spelers speelden nou niet hun beste duel.
De man die misschien het verschil had kunnen maken zat geblesseerd op de bank en is zeker tot de winterstop uitgeschakeld.
Een onnodig gelijkspel, voetballen tegen twaalf man blijft lastig en daar bedoel ik niet de man op de fluit mee…..Waarvan Akte!
(AD)
Opstelling: Jelle Brinks, Ruud Woelderink, Micheal Zweers, Ruud Buitenhuis, Patrick Drenthen, Niek Noeverman (75. Kevin Bolks), Bertin Veurink, Arjan Breukelman, Roy Doek, Roy Lotterman en Rolf Hofsink.
Man v/d Wedstrijd : Roy Doek